Advertisement

Güllü Son Hali - Bu ünlüyü tanıyabildiniz mi? Verdiği kilolardan sonra ... : Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Güllü Son Hali - Bu ünlüyü tanıyabildiniz mi? Verdiği kilolardan sonra ... : Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı.. Güllü verdiği kilolarla şoke etti. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. Ve fakat son paylaşımı olay oldu. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Tanınmaz halde… şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti.

Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. İmajını da değiştiren güllü'yü görünce sizde tanıyamayacaksınız. Güllü'nün mora boyadığı saçları ve verdiği kilolar dikkat çekti. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Mide küçültme ameliyatı sonucunda 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı güllü, hayranlarından 'biraz kilo al'.

Güllü'nün son hali herkesi şaşkına çevirdi! (Adnan Oktar ...
Güllü'nün son hali herkesi şaşkına çevirdi! (Adnan Oktar ... from i.pstimaj.com
Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı hababam sinifi oyuncularinin son halleri 2020 hababam sınıfı uyanıyor tatilde sınıfta kaldı tatilde oyuncularının. Kilolu haliyle tanınan ve son zamanlardaki hali nedeniyle kalçaları kardashian'a benzetilen güllü'nün sok hali hayranlarını şaşkına çevirdi. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. Şarkıcı güllü'nün son hali görenleri şaşırttı! Indir, güllü indir, ' indir, nün son hali indir, ise. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.

Şarkıcı güllü, 9 ayda tam 70 kilo birden verdi. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Bambaşka güllü geli̇yor şarkıcı güllü. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Oğluyla fotoğraf çektiren ve yakışıklım yazan güllü'nün saçının mosmor olması, gözünde gözlük olması ve her şeyden de öte aşırı zayıf hali dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı güllü, 9 ayda tam 70 kilo birden verdi. Ve fakat son paylaşımı olay oldu. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, değişimiyle gündeme gelmeye devam ediyor. 9 ayda tam 70 kilo veren şarkıcıyı görenler tanıyamadı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen şarkıcının son hali görenlerin ağzını açıkta bıraktı. İmajını da değiştiren güllü'yü görünce sizde tanıyamayacaksınız. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Uzun yıllar kilolarıyla başı dertte olan güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu.

Güllü nün son hali aramanızda 100 şarki bulduk mp3 indirme mobil sitemizde sizi güllü nün son kilo kaybı sonucu 22 kez estetik operasyon geçirdi. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen şarkıcının son hali görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Son olarak 28 mayıs tarihinde paylaştığı bu fotoğraflar güllü, bambaşka biri gibi. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Şarkıcı güllü, 9 ayda tam 70 kilo birden verdi.

İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Erhan Ufak'ın son hali ...
İşte Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Erhan Ufak'ın son hali ... from i.haber3.com
Indir, güllü indir, ' indir, nün son hali indir, ise. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. 0 79 1 dakika okuma süresi. 90'lı yılların sevilen şarkıcısı güllü'nün son hali şaşırttı. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Güllü verdiği kilolarla şoke etti. Bambaşka güllü geli̇yor şarkıcı güllü. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Bambaşka bir görünüme kavuşan güllü'yü görenler gözlerine inanamadı.

Yeni görünümü ile çok mutlu olduğunu dile getiren 46 yaşındaki. 9 ayda tam 70 kilo veren şarkıcıyı görenler tanıyamadı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Güllü verdiği kilolarla şoke etti. Kilolu haliyle tanınan ve son zamanlardaki hali nedeniyle kalçaları kardashian'a benzetilen güllü'nün sok hali hayranlarını şaşkına çevirdi. Ve fakat son paylaşımı olay oldu. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı.90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Tanınmaz halde… şarkıcı güllü değişimiyle görenleri şok etti. Oğluyla fotoğraf çektiren ve yakışıklım yazan güllü'nün saçının mosmor olması, gözünde gözlük olması ve her şeyden de öte aşırı zayıf hali dikkatlerden kaçmadı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen şarkıcının son hali görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Oğluyla fotoğraf çektiren ve yakışıklım yazan güllü'nün saçının mosmor olması, gözünde gözlük olması ve her şeyden de öte aşırı zayıf hali dikkatlerden kaçmadı. Eskisinde de daha zayıf halı ve mor saçları ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu.

Güllü'nün son hali nasıl Adnan Oktar ile çekildiği ...
Güllü'nün son hali nasıl Adnan Oktar ile çekildiği ... from i.elmaelma.com
Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü, değişimiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Fazla kilolarından kurtulmak için radikal bir karar alarak mide küçültme ameliyatı olan güllü. 90'lı yılların sevilen şarkıcısı güllü'nün son hali şaşırttı. 9 ayda tam 70 kilo veren şarkıcıyı görenler tanıyamadı. Şarkıcı güllü'nün son hali şaşırttı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen şarkıcının son hali görenlerin ağzını açıkta bıraktı. Ünlü şarkıcının son halini görenler gözlerine inanamadı.

Fazla kilolarından kurtulmak için radikal bir karar alarak mide küçültme ameliyatı olan güllü.

Son olarak 28 mayıs tarihinde paylaştığı bu fotoğraflar güllü, bambaşka biri gibi. Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. Güllü'nün mora boyadığı saçları ve verdiği kilolar dikkat çekti. Fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, son haliyle tanınmaz hale geldi! Bambaşka bir görünüme kavuşan güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. Bambaşka bir görünüme kavuşan güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. İmajını da değiştiren güllü'yü görünce sizde tanıyamayacaksınız. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Güllü'nün adnan oktar ile çekilen fotoğrafı görenlerin en başta tanımakta zorlandığı halini herkes çok beğendi. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, uzun yıllar fazla kilolarıyla mücadele etmiş, geçtiğimiz yıl ise tüp mide ameliyatı olmuştu. '90'lı yılların popüler arabesk şarkıcılarından güllü, son haliyle kendisini görenleri şaşırtıyor. Güllü verdiği kilolarla şoke etti. Anasayfa/müzik/güllü'nün son hali herkesi şaşırttı!.

Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu güllü. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor.

Posting Komentar

0 Komentar